Grăbește-te să iți rezervi un loc la RUNFEST Băneasa!

RUNFEST Băneasa și BestJobs, în calitate de partener oficial al evenimentului din toamnă, invită la start pe 20 septembrie pe toți pasionații de cros să se bucure de o zi de toamnă în natură.

Pentru mine va fi un weekend plin deoarece pe data de 19 septembrie voi alerga semimaratonul pe Transfăgărășan, dar asta nu mă va opri să alerg și una dintre probele RUNFEST.

Evenimentul va pune la dispoziția alergătorilor 3 trasee de 5, 10 respectiv 20 de km. Practic, se adresează tuturor categoriilor de alergători, de la cei cărora la plac cursele scurte până la cei pasionați de distanțe mai lungi și mai solicitante.

Foarte important de stiut este ca înscrierile la RUNFEST sunt deschise online pana pe 16 septembrie și se realizează pe pagina oficială: www.runfest.ro, cu selectarea traseului pe care vreți sa îl alergați în pădurea Băneasa.

Daca vă grabiți, puteți beneficia până pe 16 august de taxa minimă de concurs, așadar vă recomand să vă rezervați din timp un loc la start și să achitați taxa.

Ca să fiți “la zi” cu informațiile despre eveniment, vă recomand să urmariți pagina de facebook RUNFEST și site-ul www.runfest.ro.

Pentru cei care vor cuceri podiumul editiei din toamna a RUNFEST, dar si pentru cei care vor participa la tombola, partenerul oficial al evenimentului de alergare, BestJobs, va oferi premii substantiale a caror valoare depaseste 15.000 de lei.

Ne vedem la start!

By | 2015-08-13T14:35:12+00:00 August 13th, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment