Fraţii brothers au câştigat la #BLPPUBG

Acum două săptămâni eram entuziasmat să anunț că urmează să particip la un Bloggers Lan Party restrâns, cu ocazia lansării noilor căști de la HyperX. Deși nu jucasem până atunci jocul pentru care urma să întru în turneu, PUBG, am avut parte de un coechipier mai pregătit, gamerul familiei, fratele Sergiu.

Cu o mică întârziere ne-am deplasat la locație și am găsit gașca în plină încălzire, iar cei ce nu prinseseră loc la computere se foiau în jurul monitoarelor, ca să înțeleagă ideea jocului. După un training rapid la nivel teoretic, am înțeles că nu e numai cu împușcături și țintă bună, dar e și vorba de ceva strategie, așa că trebuia să ciulesc urechile prin căștile Cloud Alpha ca să fac exact ce trebuie, atunci când trebuie.

Bineînțeles că la început am fost stângaci, dar ușor-ușor m-am adaptat nevoilor și am început să prind din secretele jocului. Și dacă în cele două meciuri de calificare am fost pe post de dummy player și Sergiu a făcut ce era necesar ca să ieșim pe primul loc, în finală mi-am adus și eu aportul și am reușit să omor, onorabil, 2 adversari, virtual bineînțeles.

Ce mi s-a părut tare la joc a fost faptul că deși unii jucători nu au omorât pe nimeni, au avut ocazia să ocupe locurile fruntașe, dacă coechipierii lor s-au descurcat mai bine. Dovadă a făcut-o faptul că în al doilea meci de calificare Sergiu a omorât 6 adversari, astfel adjudecând runda, eu fiind ieşit din joc cu mult înainte de terminarea rundei.

Ce e de reținut e că mi-a plăcut atât de tare PlayerUnkonwn’s Battlegrounds încât abia aștept să îl rejoc la Bloggers Lan Party XVI ce va avea loc pe 11 noiembrie și plănuiesc să îl și achiziționez, dar la iarnă ca să pot să am motiv să stau în casă atunci când o să fie Bucureștiul acoperit de ninsoare.

După toată experiența, l-am lăsat pe Sergiu să vorbească despre căști, iar el a avut de spus următoarele:

„Salutare! Duminica trecută am jucat alături de fratele meu PlayerUnknown’s Battlegrounds, la HyperX Cloud Alpha Invitational, unde am avut ocazia să folosesc/testez noile căști Cloud Alpha de care doar auzisem pe internet. 

Am mai folosit în trecut alte căști ale HyperX, exemplu fiind Cloud II, dar, ce-i drept, nu am fost un așa mare fan. Folosind o pereche de căști timp de 3 ani, mi-ar fi fost greu să îmi schimb gustul. La acest mini-BLP s-a întâmplat altfel. În primele 2 meciuri de warm-up, nu îmi venea să cred cât de comfortabile sunt. Microfonul este nemaipomenit, mult peste alte microfoane de căști (nu se ridică totuși la standardele unui microfon de studio),  sunetul este incredibil de bine optimizat.

Tehnologia despre care citisem pe internet când au fost anunțate, și anume Dual Chamber Drivers, își face treaba din plin, oferindu-mi o experiență cum nu am avut până acum cu nici un model de căști pe care le-am folosit. Sunetul este pur și simplu foarte bine proporționat. Toate aceste calități, plus comfortul (după aproximativ o oră și jumătate nici măcar nu le-am simțit pe cap) fac aceste căști să fie diferite și mult mai bune decât orice este pe piață în momentul de față, când vine vorba de căști de gaming, lucru care m-a motivat să dau tot ce am mai bun la turneul de PUBG, și să câștig locul 1, folosindu-le acum zilnic, în locul căștilor vechi.”

Totul s-a încheiat cu un veritabil chicken dinner la Excalibur.

Acestea fiind spuse, vă las cu aftermovie-ul evenimentului și sper să ne vedem la următorul BLP. 11 noiembrie. Save the date!

Foto:  Bogdan Şerban şi Radu Tudoroiu

By | 2017-10-31T16:27:10+00:00 October 31st, 2017|Gaming|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment