Fast & Furious 7

Fast & Furious 7 e pe baza de adrenalina si testosteron. M-a facut sa imi creasca pulsul si sa-mi amintesc de numaratoarea inversa de dinainte de curse si, cum era de asteptat, am plecat cu gandul ca la urmatoarele alergari va trebui sa fiu “iute si furios”, dar cu zambetul pe buze indiferent de situatie.

Reteta e simpla: se iau nelipsitele masini, familia lui Dom, muschii lui The Rock, stilul dur al lui Jason Statham (pus intr-un personaj negativ), un terorist de culoare (Djimon Hounsou); se adauga explozii, urmariri, impuscaturi si salturi pe muchie de cutit, iar rezultatul este un film de actiune reusit.

Replicile lui Roman fac deliciul publicului, iar masinile nu sunt singurele aparitii din film care ii fac pe baieti sa priveasca usor hipnotizati. Actrita Nathalie Emmanuel, in rolul unei hackerite, este fata ce trebuie salvata, devenind astfel ispita.

Finalul este unul fericit, dar trist in acelasi timp, fiind reprezentat de un omagiu adus actorului Paul Walker. Desi lasa loc de o continuare, parerea mea este ca ar trebui ca seria sa se opreasca aici. Ar fi finalul emotionant al unei serii cu de toate, ce a evoluat de la curse de masini la formarea unei adevarate familii in jurul unui singur personaj.

Update: Am aflat de la Sabina ca au fost deja semnate contractele pentru urmatoarele doua filme.

Fast & Furious 7 este distribuit in Romania de Ro Image si va avea premiera vineri, 3 aprilie.

By | 2017-03-18T16:33:53+00:00 April 1st, 2015|Film/Serial|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment