Experienta Nomasvello

Acum o luna si ceva am intrat in contact cu Nomasvello, in cadrul unui workshop. Nefiind familiarizat cu zona de cosmetice, ingrijire personala si alte nebunii, informatiile primite acolo au fost numai bune de digerat.

Principalul serviciu oferit de Nomasvello, asa cum ii spune si numele, este epilarea definitiva. In lumea sportului, epilatul se poarta. Oricine a vazut un meci de baschet sau volei profesionist, a remarcat ca peste 90% din jucatori sunt epilati. De ce? Da mai bine din punct de vedere estetic. Inotatorii o fac pentru ca se micsoreaza frecarea cu apa.

De ce as face-o eu? Pentru ca si in alergare, parul poate crea un disconfort. Nu sunt profesionist, asa ca inca nu ma plang.

Un alt serviciu important este acela de albire a dintilor. Si in cazul acestui serviciu facusem ceva research in trecut, dar pe altfel de tehnologii. Niciun medic stomatolog nu imi recomandase vreodata procedura Nomasvello, deci nu prea aveam de unde sa stiu, dar auzisem ca procedurile din cabinetele stomatologice pot fi precedate de dureri la nivelul danturii, fapt ce nu ma incanta prea tare.

In urma a doua sedinte cu tehnologia LED, am vazut schimbari destul de mari la nivelul nuantei danturii, deci daca in curand ma vedeti prin reclame la paste de dinti sa nu va fie cu mirare. :))

Pe langa albirea dintilor, am incercat si tratamentul Pro Skin. Ingrijirea pielii nu a fost niciodata punctul meu forte, dar de cand ma tot duc la competii de alergare, ma vad nevoit sa folosesc anumite creme. Vantul, soarele si, eventual, ploaia din timpul alergarilor, au un efect nu tocmai placut asupra pielii, deci un tratament facial a fost binevenit.

I am the next “ridiculously photogenic guy”.

Centrul din Floreasca este unul dintre cele 1200 de centre la nivel mondial, in Romania fiind deschise 17 centre in Bucuresti, Constanta, Craiova,Galati, Bacau, Cluj, Baia Mare,Timisoara si Arad.

Pentru mai multe detalii despre serviciile lor, puteti accesa site-ul www.nomasvello.ro. Acolo gasiti toate tratamentele de care puteti beneficia si ofertele curente.

By | 2017-03-18T16:33:53+00:00 April 6th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. […] Si Sorin Chineata a vizitat unul din centrele Nomasvello, marturisind ca „in lumea sportului, epilatul se poarta. Oricine a vazut un meci de baschet sau volei profesionist, a remarcat ca peste 90% din jucatori sunt epilati. De ce? Da mai bine din punct de vedere estetic. Inotatorii o fac pentru ca se micsoreaza frecarea cu apa. De ce as face-o eu? Pentru ca si in alergare, parul poate crea un disconfort. Nu sunt profesionist, asa ca inca nu ma plang. Un alt serviciu important este acela de albire a dintilor. Si in cazul acestui serviciu facusem ceva research in trecut, dar pe altfel de tehnologii. Niciun medic stomatolog nu imi recomandase vreodata procedura Nomasvello, deci nu prea aveam de unde sa stiu, dar auzisem ca procedurile din cabinetele stomatologice pot fi precedate de dureri la nivelul danturii, fapt ce nu ma incanta prea tare. In urma a doua sedinte cu tehnologia LED, am vazut schimbari destul de mari la nivelul nuantei danturii, deci daca in curand ma vedeti prin reclame la paste de dinti sa nu va fie cu mirare:)) Pe langa albirea dintilor, am incercat si tratamentul Pro Skin. Ingrijirea pielii nu a fost niciodata punctul meu forte, dar de cand ma tot duc la competii de alergare, ma vad nevoit sa folosesc anumite creme. Vantul, soarele si, eventual, ploaia din timpul alergarilor, au un efect nu tocmai placut asupra pielii, deci un tratament facial a fost binevenit.” Puteti citi articolul complet aici. […]

Leave A Comment