E marfa sa alergi prin mall

Vă invitam joia trecută la Mall Run, evenimentul organizat pentru strângerea de fonduri pentru Radu Șapartoc. Deși haterii ar spune ca am vrut sa blocăm axa nord-sud a mall-ului Afi Palace Cotroceni, vă spun sincer că noi nu am avut in niciun caz acest scop.

Am alergat alături de Ana Maria Brânza, Alina Dumitru si Sandra Izbașa pentru a-i oferi lui Radu o șansă în plus la vindecare. A fost o atmosferă relaxantă înainte și după cursă. S-au facut multe poze, am cântat “La mulți ani” sărbatoritului, am facut slalom printre oameni prin mall și am avut ocazia să le cunoaștem pe sportivele campioane in altă ipostază decât cea de campioane naționale și olimpice, toate acestea în timp ce ajutam un copil.

Pe această cale țin să îmi exprim respectul față de oamenii care veniseră la shopping în mall și au fost cooperanți in momentul în care noi treceam alergând iar ei trebuiau să ne dea voie să trecem și față de oamenii care în momentul în care intrau in mall pe la intrarea “galaxy” se opreau pentru a vedea ce se întamplă.

Mulți spectatori ad-hoc au și ales să ne pozeze, deci atmosfera de pe margine a semănat foarte tare cu cea de la un maraton stradal raportându-ne la numărul de alergaători și la spațiul mult mai mic de alergare.

Ca să fim în pas cu trendul am facut si câteva selfie-uri și chiar selfie in selfie (rezultatul mai jos).
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Cursa nu avea ca scop declararea unui învingator, așa că deși aș fi putut termina primul nu mă declar învingător, ba chiar am ales ca la final să alerg in același ritm cu băiatul ce mă prinsese din urmă, astfel încât să terminăm amândoi în același timp, urmați la scurt timp de fratele său și de Pandutzu.

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

În concluzie pot să spun că aștept cu nerăbdare următorul eveniment marca “Aleargă de ziua ta” și sper ca mulți dintre voi să vă alăturați cauzelor ce vor urma. Deocamdată s-a anunțat faptul că sărbătoritul lunii iunie a ales să iși dedice ziua de naștere tot strângerii de fonduri pentru Radu Șapartoc, asa că mi-ar placea să ne întrecem la următorul eveniment.

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 July 3rd, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment