E bine să spunem că facem fapte bune

Astăzi, Sabina a scris un articol în care ne dă câteva motive pentru care faptele bune ar trebui să fie aflate de ceilalţi oameni. Sunt de acord cu ea, deşi sunt conştient de faptul că, de fiecare dată când o persoană postează un text, o poză sau un articol despre o faptă bună savarşită, există oameni care critică gestul, considerându-l unul de laudă.

Un mod foarte bun de responsabilizare socială este puterea exemplului, iar astăzi aş dori să public o scrisoare care mi-a făcut ziua mai frumoasă acum 5 zile, când am primit-o. Este vorba despre o scrisoare din partea S.O.S. Satele Copiilor, asociaţie pentru care donez lunar o sumă modică de bani.

Cred că putem face asta cu toţii. Sunt atat de multe ONG-uri care dezvoltă proiecte interesante încât fiecare dintre noi are de unde alege.

Mesajul primit este următorul:

“Sărbătorim un 1 an de când aţi ales să deveniţi membru al familiei SOS. 1 an, care pentru copiii noştri  a însemnat continuitate  şi siguranţa unui mediu familial iubitor, alături de mama SOS şi de fraţii biologici şi sociali, acces la educaţie, la servicii medicale, toate premisele necesare pentru o copilărie normală. 

1 an în care, cu ajutorul dumneavoastră, am reuşit să ne îndeplinim misiunea, iar rezultatele noastre se văd cel mai bine în rezultatele copiilor noştri: premii la sfârşitul anului şcolar 2014-2015, participări la concursuri de pictură, dans, întreceri sportive, absolvenţi de medicină sau IT sau admisii la facultăţi în diverse domenii.

Toate acestea sunt posibile datorită dumneavoastră, care prin intermediul donaţiilor lunare ne ajutaţi să vă scriem despre copilării salvate şi vieţi transformate în poveşti de succes.

Vă mulţumim încă o dată pentru  susţinerea  constantă şi vă dorim la cât mai mulţi ani alături de copiii de la SOS!”

By | 2015-12-08T16:18:05+00:00 December 8th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment