Două zile până la PRIME Maraton: Festival Edition

PRIME România vă invită pe 20 mai 2016 la cea de-a șasea ediție PRIME Maraton: workshop-ul târziu, aproape matinal, ce va avea loc în Club fabrica – (str.11 iunie, nr.50), începând cu ora 20:00 până la ora 04:00.

În această nouă ediție a evenimentului PRIME Maraton: Festival Edition, ești invitat să descoperi tainele Comunicării și ale Relațiilor Publice în industria organizării de festivaluri ce găzduiesc sute sau chiar mii de persoane.

PRIME Maraton este, cu siguranță, un concept îndrăzneț care a dus la formarea unuia dintre cele mai cunoscute evenimente ale asociației. De ce Maraton? Pentru că este, pe de-o parte, un workshop amplu, ce se întinde pe aproximativ 8 ore, iar pe de altă parte, este intens, deoarece numărul și diversitatea activităților presupune, din partea participanților, un efort de adaptare neobișnuit în cadrul conferințelor și workshop-urilor comune. De ce îndrăzneţ? Pentru că, într-o singură noapte, sunt propuse activități dintre cele mai diferite: trei prezentări având ca temă festivalurile din România, jocuri, muzică, dans, socializare și rezolvarea unui brief.

În această ediție vom parcurge alături de Oana Marinescu (director de comunicare al Festivalului George Enescu) etapele organizării unui festival de o asemenea amploare. Emil Ionescu (fondator Metalhead Meeting) va vorbi despre evoluția festivalurilor muzicale în România, iar cel de-al treilea speaker al evenimentului, Adrian Chereji (director de marketing şi comunicare UNTOLD) va povesti despre procesul de booking al artiştilor, dar şi despre gestionarea crizelor de imagine. Participanții vor avea ocazia să pună în aplicare cele învățate chiar în aceeași seară, partea practică a evenimentului constând în rezolvarea unui brief primit de la invitatul surpriză.

Participarea la PRME Maraton se face prin completarea acestui formular de înscriere până la data de 19 mai, ora 23:59: https://goo.gl/OfcqZ3

primemaraton

By | 2017-03-18T16:33:36+00:00 May 18th, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment