#DonezKm

De ziua mondiala impotriva obezitatii Ponderas doreste sa ii ofere lui Florin o noua viata. El are 200 de kg si abia se poate deplasa.
In schimbul operatiei se cere ca noi, cei care putem sa alergam/mergem/pedalam, sa share-uim public pe facebook o poza in care sa demonstram ca am alergat/mers/pedalat o anumita distanta in km folosind hashtagul-ul “#donezkm” in descrierea postarii. Targetul este suma de 10000 de km.

Eu am inceput prin a posta cei 48114 pasi facuti in mers normal incepand de vineri la pranz pana luni seara. Am convertit numarul de pasi in km facand produsul intre numarul total si marimea medie a unui pas in mers normal pentru inaltimea mea. Urmeaza alte cateva zeci de mii de pasi facuti in mers si sa speram ca si cateva zeci de mii facuti in alergare.

Este foarte simplu si o poate face oricine foloseste un pedometru sau o aplicatie smartphone ce contorizeaza distanta si timpul prin GPS. Tot ce trebuie sa facem este sa punem in descrierea share-ului de pe facebook hashtag-ul “#donezkm”.

Spor!

By | 2014-05-13T18:12:15+00:00 May 13th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment