Direcția 5 a închis festivalul UniFEST 2015

Marţi seară, în ultima zi de uniFEST, au urcat pe scena Berăriei H băieţii de la Direcţia 5 acompaniaţi de Alinka.

Trebuie recunosc trupa sună foarte bine în această formulă! Vocea Alinkai aduce o gingăşie aparte anumitor melodii, dar în acelaşi timp aduce un plus de putere celorlalte. De o altfel de forţă vorbim atunci când microfonul ajunge la Toni Șeicărescu, care ne demonstrează de câte ori are ocazia este una dintre cele mai bune voci din rock-ul românesc.

Nici Cristi Enache nu s-a lăsat mai prejos şi ne-a încântat cu binecunoscutele lor piese de dragoste. Chiar întrebam spre finalul concertului cum de nu cântă şiO fată ca ea”, ca mai apoi observ multă lume se ridicase de la mese pentru a aplauda. Începuse chiar „O fată ca ea”!

Piesele au fost alese foarte bine, concertul lor a fost o îmbinare între vechi şi nou, între piese lente care le dea ocazia spectatorilor îşi invite perechea la dans şi melodii ritmate care te facă sari de pe scaun şi cânţi alături de trupă.

Text: Iulia Matache (SuperGulia)

Notă (Sorin): Datorită luminilor care nu mi s-au părut foarte potrivite, a fost destul de complicat scot cadre clare şi de calitate fără folosesc blitzul. Cu toate acestea am făcut o selecţie şi am preferat ca la majoritatea renunţ la culori şi o rog pe Iulia (autoarea textului de mai sus) îmi arate cât de bine se pricepe în Photoshop.

Fotografiile de la acest concert au fost realizate cu sprijinul F64, echipamentul folosit fiind un Canon 7D Mark I, un obiectiv Sigma de 50mm şi un teleobiectiv Canon 55-250mm.

In perioada urmatoare, trupa va sustine mai multe concerte in Bucuresti si in tara. Urmariti pagina lor de facebook daca doriti sa fiti la curent cu tot ceea ce fac si sa stiti din timp cand vor concerta si unde.

Eu cred ca ii voi revedea pe 26 noiembrie, in Hard Rock Cafe. Mai vine cineva?

By | 2015-11-20T14:51:13+00:00 November 20th, 2015|Concert/Festival|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment