Despre Parcul Drumul Taberei – Partea a doua

Desi am fost destul de bland in primul articol despre parc, decizia administratorilor eventului de facebook de a-mi sterge comentariul de pe postarea lor in care cereau pareri ma face sa revin asupra discutiilor. Daca voiau pareri sincere, dar nu sunt in stare sa le accepte, mai dau cateva.

Pai ma baieti, eu ziceam in articolul anterior ca nu-mi convin podurile si podetele din parc. Pe langa asta, ati micsorat enorm spatiul existe. Va spune unul care s-a plimbat mult pe acolo pana sa-l inchideti.

Va mai zic si ca alea doua spatii de joaca, nu fac adunate (ca suprafata) cat anteriorul loc de joaca.

Luminile alea colorate din parc incanta acum la inceput, peste o vreme vor fi inutile. Mai eficiente erau fantanile luminat colorate de dinainte.

Mai e vorba si de podul ala mare din mijloc. Ocupa mult spatiu si e doar de decor.

Comparativ cu celelalte parcuri din Bucuresti, Drumul Taberei nu are are nimic special. Da, sunt multumit ca l-ati deschis, in sfarsit, dar nu era vorba ca-l deschideti de acum 8 luni? Unde dracu s-au dus 20 de milioane de euro in parcul ala? Eu nu cred ca au costat atatia bani toate modificarile deci, UNDE-S BANII?

Aaa, ba da. Investitia majora sunt serele alea care, ce credeti? Locul lor ar fi la Gradina Botanica, nu intr-un parc pe care oricum l-ati micsorat enorm.

Am zis sa mentionez si nenumaratele dati in care treceam pe langa parc si vedeam muncitori care sprijineau lopata in loc sa isi faca treaba si faptul ca din octombrie 2014 ne duceti cu zaharelu’ ca-l deschideti.

Stiu ca vin alegerile anul viitor si simt ca parcul are rolul de a va pune pe voi intr-o lumina buna, acum inainte ca lumea sa isi aleaga favoritii, asa ca va doresc voua, celor care conduceti acum Primaria Sectorului 6, un sincer “Mars d-aici!“.

P.S. As vrea sa intelegeti ca tinerii din ziua de azi s-au mai desteptat. Avem si alte ocupatii decat fracatul intensiv de menta, asa ca nu suntem tocmai usor de prostit.

By | 2017-03-18T16:33:53+00:00 June 1st, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment