Dental One sau “Cum să scapi de un zâmbet crispat”

Am ajuns la clinică printr-o recomandare. Era intr-o seară fruguroasă de octombrie. Eram destul de pe fugă fiindcă trebuia să ajung la Gala lui Gabriel Cotabiță, dar am reușit să mă încadrez în timp așa încât să ajung la un consult pe care îl aștept de ceva vreme.

Am vizitat mai multe cabinete în căutarea unui medic de încredere, nu neaparat din rezultatele anterioare, ci mai mult din modul de abordare.

Am găsit acest lucru important pentru mine la Dental One. Echipa tanără de medici m-a convins încă de când am intrat pe ușa cabinetului. Am discutat liber despre mai multe aspecte și în special despre ce îmi doream eu ca tratamente stomatologice.

Știam de problemele care erau urgente și înțelesesem de la un cabinet la care mersesem anterior faptul ca unul dintre tratamente presupune obligatoriu și o intervenție chirurgicală. Medicul de la Dental One a înteles că nu îmi doream asta și a recomandat ca mai întâi să încercăm rezolvarea problemei fără “tăieturi”.

În salonul spațios, pe lângă aparatura de ultimă generație și designul primitor, există o maaare oglindă, deci n-am ratat ocazia de a imortaliza zâmbetul meu crispat de dinainte de consult.

Să nu mai zic faptul că radiografia mi-au făcut-o într-o camera izolată, undeva la nivelul -1 al clădirii, unde m-am simțit ca în filmele sf, în care erai testat pentru a te putea alătura unei misiuni.

Cert este că a fost cu mult diferit față de orice alt cabinet stomatologic la care am mers până acum.

O chestie care m-a amuzat, dar în același timp m-a încântat, a fost faptul că, dacă dădeai un check in, puteai primi un premiu înainte de plecare. Mă așteptam la un medalion în formă de măsea de minte :)), dar am fost pus să extrag un bilețel dintr-un bol, iar premiul meu a fost o reducere de 30% pentru unul dintre tratamente.

În caz că nu sunteți hotărâți ce cabinet să alegeți, vă recomand să le faceți o vizită. Îi găsiți pe www.dentalonecenter.ro/ și la adresa Str. Clucerului, nr. 82 E, bineînțeles București.

By | 2017-03-18T16:33:50+00:00 November 22nd, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment