De doua ori Subcarpati

Underground folclor sau modul prin care tinerii din ziua de azi asculta parti din muzica traditionala romaneasca. Si totul pentru ca niste baieti s-au gandit sa se apuce sa o mixeze acum cativa ani.

Eu i-am ascultat prima data acum vreo 2 ani, la sugestia unui prieten, dar am apucat sa ii vad prima oara in concert abia anul asta, in cadrul Bucharest Green Sounds Festival. Intamplarea a facut ca ei sa sutina si ultimul concert la care am mers in 2014, tot in cadrul unui proiect al CreArT, Bucharest Christmas Market.

Ce mi s-a parut foarte tare a fost faptul ca erau foarte multe persoane in varsta care nu au plecat, ci au stat pana la final, contrar deciziei multor oameni (dupa prima melodie lumea incepuse sa plece pe motiv ca se asteptau la altceva).

Concertul Subcarpati a incheiat targul de Craciun de la Universitate, targ la care in fiecare an spun ca anul viitor voi merge si mai mult deoarece simt ca ma intorc putin in timp pe vremea cand eram copil. Din pacate, anul asta nu prea a nins inainte de Craciun, dar toata Piata Universitatii a debordat timp de aproape o luna de spirit de sarbatoare, iar ultima zi a fost incununata nu numai de concertul Subcarpati, dar si de ninsoarea care in scurt timp a creat stratul gros de alb care se asterne pe jos chiar si astazi, pentru seara de revelion.

Va las cu un gand bun inainte de anul nou, cu planuri mari pe plan sportiv pentru 2015 si cu o melodie. Auditie placuta!

By | 2017-03-18T16:33:55+00:00 December 31st, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment