De ce nu mai “cântă” YouTube când ieși din aplicație?

Am auzit de zeci de ori întrebarea asta şi am văzut “n” postări pe facebook, 9gag, forumuri sau în review-urile aplicaţiei.

YouTube este un serviciu oferit GRATUIT de către Google. rog, a fost cumpărat de Google în urmă cu câţiva ani, dar în era smartphoneurilor serviciul este dezvoltat în continuare decătre compania care oferă şi cel mai mare motor de căutare.

La întebarea din titlu, răspunsul este unul foarte simplu şi logic. YouTube este un mediu online pentru VIDEOCLIPURI/FILMULEŢE sau cum vrei le spuneţi, nu unul pentru ascultat muzică.

Pe lângă asta, este un serviciu gratuit, aşa cum spuneam, dar pentru a îl oferi în continuare gratuit, Google îţiserveştenişte reclame, fie înainte de clip fie în footerul clipului (adică în partea de jos). Astfel YouTube îşi trage banii, iar tu poţi vedea filmuleţe moca în continuare.

Concluzia este: pentru a putea lua bani și pe viitor pentru reclamele pe care le afişează, YouTube trebuie te forţeze cumva ţii aplicaţia deschisă. Dacă ţi-ar da voie închizi aplicatia şi doar asculţi, nu ar mai primi bani, deci serviciul ar deveni automat unul contra-cost.

By | 2015-07-07T21:47:27+00:00 July 7th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment