Concurs: Te trimit la Fabrica să vezi Ad Hoc

Asa cum spune si titlul, scopul acestui articol este sa aleg doi castigatori, pentru fiecare avand rezervata cate o invitatie dubla la evenimentul Ad Hoc din Club Fabrica.

Pana sa ajungem la mecanismul concursului, hai sa povestim putin despre ce e vorba si sa lasam chiar trupa sa prezinte, asa ca iata:

“Trupa de punk acustic folcloric medieval transilvănean, Ad Hoc, pregătește o nouă premieră în rândul muzicii de gen, lansarea primului videoclip 360 de grade al noului single „Furtuna II”. Evenimentul va avea loc în data de 27 octombrie 2016 la Club fabrica din București, începând cu ora 20:00.”

Deci baietii astia lanseaza un videoclip 360 de grade si o fac printr-un concert in Fabrica.

Pe întreaga durată a evenimentului vor fi proiecții video pregătite de Andrada Băleanu și alte momente surpriză.

“În deschidere e invitat artistul TrickSodus Da Muv, ce va prezinta conceptul mitologic de bătălie cosmică dintre Lumină si Întuneric “Eterna Lupta”, o împletire artă-manifest cu sunete atmosferice și dans.”

Pentru si mai multe detalii despre eveniment, eventul de facebook va sta la dispozitie si e la un click distanta.

Si ca sa nu o mai lungim, mecanismul e simplu. Pe sistemul “artistilor” care isi deschid “noi pagini de facebook”, trebuie sa bagati un comment cu “Particip/Partikip”, ca sa inteleg ca va doriti sa mergeti la concert. Castigatorii vor fi alesi prin random.org si vor fi anuntat chiar in ziua concertului, adica joi, la ora 14:00, asa incat sa aveti timp sa va faceti planuri de seara.

Repet, fiecare castigator va primi o invitatie dubla, asa ca sariti cu participaril!

Let the partikip games begin!

By | 2016-10-26T01:23:57+00:00 October 26th, 2016|Concert/Festival, Concurs|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

6 Comments

 1. George Vlasceanu October 26, 2016 at 13:22 - Reply

  Particip.

  • Sorin C. Chineata October 27, 2016 at 15:10 - Reply

   Salut. Am vorbit cu organizatorii fiindca le-am transmis numele tau, fiind castigator, si mi-au spus ca ai castigat si la alt concurs, asa ca mi-au spus sa las locul tau altcuiva. ^_^ Distractie placuta diseara!

   • George Vlasceanu October 27, 2016 at 18:07 - Reply

    Salut! Am inteles. Sunt ok oricum. 🙂

 2. Laura Raceanu October 26, 2016 at 18:19 - Reply

  Partikip.

  • Sorin C. Chineata October 27, 2016 at 15:11 - Reply

   Buna! Felicitari! Tot ce trebuie sa faci ca sa beneficiezi de invitatie este sa mergi diseara la fabrica, iar la intrare, unde se verifica bilete, sa le spui ca ai castigat pe blogul meu si ca esti trecuta pe lista. Le dai numele si intri. ^_^ Distractie placuta! 😀

   • Laura Raceanu October 27, 2016 at 15:42 - Reply

    Super! 🙂 Multumesc mult de tot!

Leave A Comment