Concurs: “Inceputurile omului si culturile timpurii”

Update:
1. Ligia-Elena Stroe
2. Vladimir Eugen Nechita – Castigator
3. Gabriel Grigore
4. Catalina Brinza
5. Adrian Eugen Preda

concurscarte

Ma uitam prin mica mea colectie de carti si ma gandeam ca poate sunt printre voi oameni interesati sa citeasca o parte din exemplarele pe care le detin.

Drept urmare, am hotarat ca incepand de acum sa fac 1-2 concursuri pe luna in care sa ofer cate o carte. Nu stiu pentru cat timp voi putea sa ofer carti, dar pentru moment nu imi fac probleme.

Prima carte pusa in concurs este “Inceputurile omului si culturile timpurii – 7 milioane de ani – 1000 i. Hr”, fiind primul volum din seria “Cronica Ilustrata a Omenirii” (nu detin si celelalte volume din serie).

Eu am avut o perioada in care eram foarte interesant de culturile antice si de civilizatiile care erau mult mai dezvoltate decat ne-am imagina noi vreodata. Daca si tu vrei sa descoperi tainele evolutiei omului te invit sa te inscrii in concurs.

Mecanismul e simplu. Trebuie sa lasi un comentariu in care sa imi spui ca iti doresti cartea, pana vineri 27 martie, ora 23:39. Sambata sau duminica voi desemna castigatorul cu ajutorul random.org. Sper sa se intample sambata seara, dar va depinde mult de cat de obosit voi fi dupa Crosul Padurii.

Succesuri!

By | 2017-03-18T16:33:54+00:00 March 21st, 2015|Concurs|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment