CONCURS: Câștigă 3 locuri gratuite la RUNFEST Half Marathon Băneasa!

RUNFEST Half Marathon Băneasa, cel mai energizant cros al toamnei, vine cu noutăți și surprize pentru toți iubitorii de mișcare!

Fie că sunteți obisnuiți cu alergarea în pădure sau pe teren accidentat, fie ca sunteți începători, dar pasionați de sport în natură, noi vă așteptăm pe 20 septembrie 2015 să dăm startul distracției în pădurea Băneasa.

Și pentru că totul este mult mai frumos în gașca, strigați  „adunarea” printre prieteni și pregățiti-vă de alergat prin padure, pentru că vă oferim șansa de a caștiga 3 invitații la RUNFEST, ediția de toamnă! Acestea sunt valabile indiferent de cursele individuale în care vreți să vă inscrieți: 5, 10 sau 20 km.

Ce trebuie să faceți pentru a câștiga unul dintre cele 3 locuri gratuite în competiție pentru gașca voastră?

  1. Să ne lăsați o poza în care sunteți surprinși alergând în natură, fie în oraș, fie în pădure sau la munte, cu o explicație relevantă, ca răspuns la postarea mea de pe pagina Facebook Chineata.ro, respectiv cea care anunță acest concurs:
  2. Să dați un big Like la paginilor de Facebook RUNFEST și Chineata.ro, dacă nu vă numarați deja printre susținători; 🙂
  3. Să faceți toți pașii indicați mai sus până pe 23 august, ora 18:00, când voi spune „Stop!” și voi alege câștigătorii acestui concurs prin random.org și ii voi anuntă pe pagina Facebook Chineata.ro!

Concursul se desfăsoară exclusiv pe pagina de Facebook și ține de luni, 17 august, până duminică, 23 august, ora 18:00.

Mult noroc și ne vedem la start!

By | 2015-08-17T11:11:52+00:00 August 17th, 2015|Concurs|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment