Completare pe înţelesul tuturor

Asta sunt eu făcând Ice Bucket Challenge cu destul de puţină apă şi fără gheaţă. De ce? Păi a fost totul foarte pe fugă şi eram undeva departe de casă, deci se topea şi mama ei de gheaţă până ajungeam la locul filmării şi până reuşeam să spun textul fără să mă încurc.

Filmarea a fost făcută în câmp deschis şi bătea vântul foarte tare, deci se aude destul de prost, dar măcar am avut senzaţia de rece după ce am fost udat (datorită vântului).

Pe lângă aceste două completări, aş vrea să explic puţin mai bine povestea cu donatul de kilometri şi HOSPICE. Ei bine, am hotărât să spun pe clip partea în care eu donez kilometri pentru că este un mod ceva mai aparte de a dona. Fac ceva ce îmi place foarte mult şi în acelaşi timp ajut. Ajut fiind fundraiser pentru HOSPICE Casa Speranţei, iar banii strânşi indiferent câti vor fi la finalul campaniei, merg către acest ONG.
http://hospice.galantom.ro/sorinchineata1

Chiar dacă vedeţi faţa mea acolo şi textul scris de mine, asta nu înseamnă că banii ăia trec vreo secundă prin mâna mea. NU! Eu doar îmi ofer imaginea pentru a strânge banii respectivi fără a avea vreun drept de admin pe pagina de donaţii. După cum se vede şi în link, sunt fundraiser pe platforma galantom.ro pentru HOSPICE-> hospice.galantom.ro… Singurul beneficiu material pentru mine este faptul că aş alerga gratuit semimaratonul ceea ce înseamnă că mare pierdere materială nu ar fi în cazul în care nu aş strânge suma fiindcă nu am nici cea mai mică problemă să îmi plătesc singur înscrierea.

Pierderea pentru mine, în cazul în care nu aş atinge targetul, ar fi una de ordin moral deoarece cunoscând atâţia oameni mă aştept să strâng suma aia fără probleme. Aşa cum spusesem la început, erau de ajuns 50 de oameni care să doneze câte 10 lei. În momentul ăsta ar trebui să mai strâng doar 410 lei, deci nu e o sumă exorbitantă. Sunt fundraiseri care au targeturi mult mai îndrazneţe şi îi felicit pentru asta! M-ar demoraliza şi atât dacă nu aş strânge suma pentru ca aş şti că nu am reuşit să îmi îndeplinesc scopul de a ajuta nişte oameni.

Sper că am fost destul de explicit şi că am înlăturat orice urmă de îndoială asupra a ceea ce îmi doresc să reuşesc prin semimaratonul de pe 5 octombrie.

Pe lângă asta, în câteva zile voi face publice toate detaliile legate de un cros caritabil pe care îl organizez tot pentru a strânge fonduri pe baza de donaţie (fără limită minimă impusă). Asta este un alt proiect la care visez de mai mult de jumătate de an prin care îmi doresc să ajut un copil cu probleme de locomoţie să poata să mearga fără a fi susţinut de proteze sau aparate.

O să aflaţi întreaga poveste atunci când o sa fie totul pus la punct.

IBC

By | 2017-03-18T16:33:55+00:00 August 30th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment