Cine vrea la Color Run? Concurs!

Update:
Am numerotat fiecare persoana in ordinea inscrierilor. Castigatorul este numarul 31, si anume Elena.

 InscrisiCastigator

Pe 26 aprilie a “aterizat” la Bucureşti pentru prima dată The Color Run şi eu am avut plăcerea de a alerga atunci The Happiest 5k on the Planet. Au urmat Cluj şi Mamaia unde din păcate nu am reuşit să ajung, dar vestea bună a venit pe 11 august când facebook-ul m-a antenţionat cum că cei 5 kilometri fericiţi se intorc la Bucureşti şi ne dau intalnire pe Kiseleff.

Între timp a apărut pe youtube promo-ul pentru evenimentul de care am uitat să menţionez mai sus că o să aibă loc sâmbătă, 13 septembrie.

Eu m-am simţit foarte bine în Tineretului acum 4 luni şi abia aştept să repet isprava peste 3 săptămâni. Nu o să conteze în câte minute o să termini alergarea sau al câtelea ai terminat, de fapt nici nu există un clasament final pentru că scopul este să ne simţim bine.

Vrei sa simţi şi tu bucuria oferită de alergatul în culori? Atunci lasă un comentariu aici în care să îmi spui că vrei o invitaţie dublă şi (optional) îndeamnă persoana cu care vrei să mergi să lase un comentariu pentru a avea o sansă în plus. Te poţi înscrie în concurs până sâmbătă, 30 august ora 20:00. Pe 31 voi face tragerea la sorţi şi voi anunţa câştigătorul printr-un update aici şi personal pe mail.The Color Run Kiseleff

Seara se va încheia cu un concert al baieţilor de la ROA pe care sunt nerăbdător să îi văd din nou.

Pentru mai multe detalii legate de eveniment şi înscrieri puteţi accesa facebook-ul The Color Run Romania sau site-ul http://thecolorrun.ro/.

Mult succes!

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 August 24th, 2014|Concurs, Eveniment, General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment