Cine sunt eu?

În urmă cu ceva vreme, KFC și Pizza Hut puseseră la cale o campanie pentru bloggeri care avea ca scop “trimiterea unei scrisori” către o variantă mai tânără a sinelui. Am tot încercat să îmi dau seama ce aș putea să îi spun eu lui Sorin de la 15 ani. Nici acum nu știu, dar pot să fac un exercițiu de imaginație.

Când mă uit în jos (dar și în spate) îmi dau seama cât de mult am crescut și la propriu, dar și la figurat. Dar oare sunt cine mi-am dorit să fiu?

La 15 ani nici că aveam în cap că voi face vreunul dintre lucrurile pe care le fac acum, dar cred că i-aș spune lui Sorin de atunci să stea calm fiindcă lucrurile se vor aranja în timp. Da, vor apărea momente grele și perioade în care totul va părea că se rupe în bucățele mici, dar i-aș spune că el va reuși să treacă peste toate, indiferent de situație.

Puștiul ăla de 15 ani era timid (ca și versiunea lui cu 9 ani mai în vârstă), dar era și tăcut și supus. I-aș spune să încerce să pună piciorul în prag mai des și să își spună punctul de vedere fără frică, dar și să exprime deschis ceea ce simte fiindcă altfel va regreta.

I-aș spune că faptul că e mic și slab nu este deloc un lucru rau și că nu are de ce să îi fie rușine cu fizicul lui. El știa asta, mai ales că auzise de zeci de ori “povestea”, dar în continuare era nesigur. L-aș atenționa în legătură cu nesiguranța aia fiindcă o să tot apară și o să regrete momentele respective.

Probabil i-aș spune și că așteptările pe care le are de la el pentru următorii 10 ani nu vor avea nicio legătură cu ceea ce el va realiza.

Când trag linie la tot ceea ce am scris mai sus, realizez că eu nu am nicio legătură cu mine, cu Sorin de acum 9-10 ani. Dacă încerc să intru și mai adânc în subiect, realizez că n-am nicio legatură nici cu cel ce eram acum 5-6 ani și nici măcar cu cel de acum 3 ani.

Întrebarea rămâne “cine sunt eu?”. Bănuiesc că nu o să aflu niciodată, dar o să fac o sinteză mai amanunțită a fiecărui an din ultimii aproape 10.

Tu cine ești?

Foto: Hdwallpapersfit

By | 2017-03-18T16:33:49+00:00 December 4th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment