Ce meniscu’ meu! – Partea a 2-a – Cum trece timpu’

În caz că vă întrebați cum faci să treacă timpul mai repede, când ești acasă și ești în cârje, dar doar în caz că vă întrebați, citiți mai departe.

Pentru primele două zile mi-am rezervat activități pe care am de gând să le savârșesc zilnic pe toată această perioadă de o lună. Așa că, iată cum trece timpul când Sorin e în carje.

 1. Programul standard de flotări și tracțiuni. Cu flotările e destul de ok într-un picior, dar când e vorba de tracțiuni e destul de complicat să le faci cu un picior care nu prea merge îndoit. Dar suntem oameni și ne adaptăm, nu?
 2. Serialele alea cu care cândva eram “la zi” mi-au făcut cu ochiul. Pe lânga ele, mai merge și un “film artistic” în program. Netflix and chill?
 3. Am fost la piață de 3 ori și nu cred că am slăbit decât 5 kg. În caz că nu știați rețeta slăbitului minune, cumparați două cârje și deplasați-vă așa când mergeși să cumparați slană și ceapă sau ce cumparați voi. Rețeta de slăbit e garantată, vă zic! Data viitoare pornesc ceasul să văd cu ce viteză merg în cârje pe kilometrou. :))
 4. Jocurile astea online par tare interesante când stai pe-un scaun cu un crac în sus.
 5. Alergătorii sunt fomiști, în general, în particular nu prea știu. Eu mă număr printre ăia fomiști și aș dori să menționez faptul că din activitatea mea zilnică va face parte mâncatul fără număr. Am nevoie de energie când fac flotări și tracțiuni, nu?
 6. Vizitele prietenilor. Trec pe la mine, aduc vreo două beri și ne întindem la taclale atât cât au și ei timp, că deh… tre să mai și muncească. Nu ca alții…
 7. Mă mai injectez, seara la ora 10, cu câte o seringă de anticoagulant. Nu de alta, dar iubesc al dracu’ de tare acele.
 8. OBLIGATORIU: Exercițiile de recuperare date de domnul doctor.
By | 2016-04-23T00:03:19+00:00 April 22nd, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

2 Comments

 1. Marius April 22, 2016 at 20:25 - Reply

  Domnul doctor House spune ca cele mai bune exercitii de recuperare sunt cele cu berea :))

  • Sorin C. Chineata April 26, 2016 at 23:50 - Reply

   Si mai spune ca sunt bune niste pastile care la noi in tara nu prea se gasesc. :))
   Si tot el spune ca o motocicleta e numai buna pentru o persoana care nu are ambele picioare compelt functionale. :))

Leave A Comment