Carla’s Dreams @Hard Rock Cafe (Galeria Foto)

Urmăresc de ceva vreme activitatea Carla’s Dreams şi am fost tare încântat la aflarea veştii că vor concerta în Hard Rock Cafe.

Cu o zi înainte de concert am aflat că seara va fi deschisă de către Ligia Hojda şi band-ul ei, altă veste foarte bună, asta la o săptămână după ce am vazut-o pe scenă pe sora ei, Maria Hojda, împreună cu Zdob şi Zdub.

_MG_5176

În afară de Ligia Hojda, Carla’s Dreams le-au avut invitate pe Nicoleta Nucă şi Inna, ambele urmând să concerteze în Hard Rock Cafe. Înainte să criticaţi alegerea, urmăriţi puţin din activitatea lor live şi o să vedeţi ca ambele pot susţine fără probleme un concert cu influenţe rock.

_MG_5213

_MG_5238

Spiritul misterios al celor 4 baieti m-a influenţat şi mai tare odată ce i-am văzut live şi chiar am şi făcut cunostinţă cu “Sergiu” (unul dintre cei 4).

Modul lor de a-şi ascunde identitatea este unul tare interesant într-o societate în care predomină megalomania şi lauda de sine, iar faptul că la fiecare concert preferă să se picteze pe fată, să poarte o glugă pe cap şi ochelari de soare creează o atmosferă tare mişto.

_MG_5383

M-am jucat şi eu putin cu gluga pe cap şi ochelarii de soare înainte de competiţia individuală de alergare pe scări din cadrul SkyRun24 şi trebuie să recunosc că a fost interesant să văd cum treceau cunoscuţi pe lângă mine şi abia după cateva secunde realizau ca sunt eu.

BestMusic tocmai a anuntat un nou concert al lor în Hard Rock Cafe, aşa că ştiţi unde mă gasiţi pe 6 aprilie. Biletele sunt puse în vânzare pe iabilet.ro, în reţeaua de magazine iabilet.ro şi la Hard Rock Cafe.

Grabiţi-vă cat sunt calde sau mai bine zis, cat încă sunt, fiindcă mă aştept la un nou show sold out.

Până atunci, vă las cu cateva cadre trase de mine la concertul de joi.

By | 2017-03-18T16:33:38+00:00 January 27th, 2016|Concert/Festival|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. […] foto: 1 – Alin Pandaru / Urban.ro, 2 – chineata.ro, 3 – […]

Leave A Comment