Bucharest International Half Marathon 2014

Astazi a avut loc cea de-a 3-a editie a Semimaratonului International din Bucuresti, eveniment organizat de Asociatia Bucharest Running Club. Cum de vreo 2 ani nu prea am lipsit la evenimentele mari din Bucuresti, nu am putut sa lipsesc nici de data asta. Ce-i drept, anul asta m-a prins in pozitia de coordonator al refreshment point-ului din Piata Consitutiei, fapt ce a avut avantajele si dezavantajele lui.

Anul trecut pe vremea asta alergam cursa individuala de 10,5 km si ma descurcam, zic eu, binisor. Sper ca anul viitor pe vremea asta sa alerg primul meu semimaraton.
Numarul alergatorilor creste de la an la an si asta nu poate decat sa ma bucure mai ales ca pe langa alergatorii bucuresteni creste si numarul participantilor din alte tari si putem catalog comptetia in sine ca un schimb international de experienta.

Echipa Voluntar in Sport a fost din nou un reprezentant numeros in randul voluntarilor din Constitutiei, baietii si fetele in tricouri albe fiind repartizati la toate departamentele organizatorice ale evenimentului. “Copiii” cu care am colaborat la punctul de reimprospatare de care am fost responsabil au avut parte de ajutorul echipei Mega Image, Izvorul Minunilor si Isostar.

La finalul zilei am hotarat ca ar fi momentul sa alerg si eu una dintre curse, asa ca am mers sa alerg simbolic o tura de Palatul Parlamentului urmand traseul Cursei populare din cadrul evenimentului, iar cand m-am intors in “piata” echipa se pregatea de poza de final de eveniment. Desi este al doilea eveniment la care particip alaturi de Voluntar in Sport, este primul la care prind poza de final, deci momentul a fost cu atat mai special.

Acum nu-mi ramane decat sa astept Maratonul International Bucuresti ce va avea loc pe 4-5 octombrie.

Badge-ul si Medalia (toti voluntarii au primit medalii)
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 May 18th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment