Bolt e fenomen! – Semifinale la 200m Rio2016

E 18 august, puțin trecut de 4 dimineața, stau întins pe jos în sufragerie și aștept să înceapă semifinala a doua a probei de 200 de metri de la Jocurile Olimpice.

E prezentat Bolt și tribunele erup.

Sprinterii se așează în block start, iar Bolt cere din nou liniște.

Începe cursa, start bun pentru toată lumea, dar Bolt ia avans și pe turnantă deja e în fața tuturor (el fiind pe culoarul 4). Se intră în linie dreaptă și omul poate să facă record mondial la ritmul la care aleargă, dar începe să încetinească, întoarce capul spre ceilalți alergători și zambește, așa cum a făcut și în semifinala la “sută”.

Andre De Grasse îl prinde din urmă și, în timp ce sprintează spre linia de finish, Bolt mai depune doar puțin efort cât să treacă linia de finish cu 2 sutimi de secundă mai rapid decăt canadianul. Toate acestea se întamplă pe 30-40 de metri în care cei doi se privesc și mai că încep să râdă, trecând linia de finish aproape în același timp, în timp ce Bolt pare sa gesticuleze “Nu nu”. Și-au râs după pe drumul către vestiare.

Râd și eu uitându-mă la ei și nu-mi vine să cred că este posibil ca asta să fie ultima ediție a Jocurilor Olimpice la care va participa Usain Bolt.

Aștept calificările pentru ștafeta de 4 x 100m. De fapt, aștept să îl văd pe Bolt galopând din nou, de această dată cu colegii Jamaicani.

Foto: JEWEL SAMAD, Rio 2016 (Facebook), Usain Bolt (Facebook)

By | 2017-03-18T16:33:36+00:00 August 18th, 2016|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment