Bloggers Open 2014

Spuneam acum o săptamână că urmează să îmi etalez talentul în ale tenisului și pentru a pastra standardele de calitate oferite de comentatorii TVR de la mondiale, sub sloganul “mai bine mai târziu decât mai devreme”, în sfârșit reușesc și eu să scriu despre turneul Bloggers Open 2014.

Prima zi de competiție a început printr-un meci demostrativ de dublu decis la tie-break între echipele formate din+ Julien Ducarroz și Cornel Ilie/Vlad Eftenie și Gabi Moraru, prima echipă având câștig de cauză, urmând ca mai apoi să începem meciurile din grupe. Din grupa mea au mai făcut parte: Ștefan Stroe, Radu Restivan, Alex Ciucă, Auraș Geambașu si Vlad Ilaș.
IMG_0605

După 3 victorii și 2 înfrângeri am terminat pe locul 3 în grupă, dar datorită retragerii unui jucător am reușit să intru în a doua zi de competiție (duminică) în sferturi, acolo unde traseul meu competițional s-a încheiat rapid în fața lui Vlad Eftenie, după ce am reusit să câștig un singur game in doua seturi (game-ul de onoare, în limbaj fotbalistic).
IMG_0484

Vremea a fost bună la ora jocului, iar starea zgurei impecabilă. Ce-i drept, soarele a bătut puțin cam tare, dar am profitat de momentul în care se uda zgura pentru a mă răcori puțin.

Cei care aveau de unde să consume calorii puteau folosi gear-ul oferit de Samsung pentru testare împreună cu Samsung Galaxy K-Zoom, telefon pe care îl puteam folosi și pentru a face fotografiile pentru concursul de pe instagram.

Finala în competiția baieților s-a disputat între Vlad Eftenie și Radu Restivan, iar în competiția fetelor finala s-a disputat între Andra Nicula și Alexandra Blaș, caștigătorii fiind Radu Restivan și Alexandra Blaș.

Deși nu am fost învingător trebuie să trec și prin etapa de mulțumiri, deoarece trebuie să le mulțumesc lui Pandutzu pentru ideea de a mă întreba dacă sunt liber in weekend, lui Toma Nicolau pentru invitație și Andrei Nicula pentru că a avut grijă să mă trezească în ambele dimineți ca să pot ajunge și eu la timp la terenurile GM Tenis.

Promit ca până in 2015 să mă antrenez și să las o impresie mult mai bună la următoarea competiție.

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 July 5th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment