Bloggers Lan Party 8, cea mai complexă ediție de până acum

Weekendul ăsta a fost pe bază de relaxare şi a început dimineaţa pe răcoare la Impact Hub unde a avut loc Bloggers Lan Party ediţia a 8-a.

A fost prima ediţie la care am participat, ba chiar am putut vin şi cu un invitat ales prin random.org, vineri, pe numele lui Cătălin G. Voicu.

La finalul zilei Cătălin “a declaraturmătoarele: “Danke pentru invitaţie! Toţi oamenii au fost de treabă, atmosfera awesome , sper mai câştig o invitaţie şi pentru data viitoare! Organizarea şi locaţia aleasă au fost foarte tari!”
Pentru mine a fost o jumătate de zi petrecută alături de oameni foarte faini, unde mai pui ne-am şi jucat împreună. Fie a fost vorba de HearthStone, Fifa, Mortal Kombat X, League of Legends sau Exploding Kittens, toată lumea s-a distrat.

M-am înscris, de cum am ajuns, în turneul de HearthStone şi am reuşit ajung până în semifinală unde am pierdut cu stil în urma unui meci încheiat cu scorul de 2-1.

Deoarece voiam fac un upgrade de la proaspătul meu HTC One M8 la HTC One M9, m-am înscris şi în turneul ce avea ca premiu al doilea telefon mai sus menţionat. Toma a avut grijă ne pună răbdarea la încercare cu jocul pe care l-a ales.

Jocul se numeşte Duet şi dependenţă. V-o spune unul care după ce a jucat în concurs şi-a instalat jocul pe propriul telefon şi s-a jucat până a terminat versiunea free a jocului.

Dacă sunteţi persoane care îşi pierd uşor răbdarea, nu vi-l recomand, spre binele integrităţii telefonului vostru. :)) În pauza dintre două jocuri de HearthStone am alimentat rezervorul de proteine şi carbohidraţi cu dil-uri de pui de la Calif şi ne-am hidratat cu o băutură răcoritoare foarte ciudată, dar în acelaşi timp foarte bună de la Shoteria.

Tot la Shoteria a avut loc Blogger Lan Afterparty, loc în care am ajuns la finalul zilei, după ce am prin şi ultimele 3 concerte din cadrul primei zile de Summer Well. Ca pregătire pentru a două zi de Summer Well am băut cu băieţii de la BLP 3 shot-uriFireball, ceea ce doresc şi vouă când ajungeţi în zonă. Ca înţelegeţi despre ce e vorba, vizionaţi filmuleţul de mai jos.

  A video posted by Sorin C. Chineata (@chineata.ro) on

Concluzia de grup a fost ca această editie de BLP a fost cea mai tare de până acum, iar eu aștept cu nerabdare următoarea ediție. Abia aștept să ne jucăm din nou împreună!

Bloggers Lan Party 8 este un eveniment Eventur powered by Digi, Mavenhut,Bitdefender Antivirus, HTC, Flanco, ASUS, Calif, Shoteria și NativeBox, cu susținerea Impact Hub.

By | 2015-08-10T15:45:45+00:00 August 10th, 2015|Eveniment, General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

3 Comments

  1. […] în articolul anterior că am avut parte de un weekend plin, încununat cu un Lan Party de excepție și cu doua zile de […]

  2. […] cunoscut-o la Bloggers Lan Party și m-am gândit să îi fac cadou de “casă nouă” (domeniu pe .ro) o invitație […]

  3. […] nu se terminase bine ediția a 8-a de Bloggers Lan Party că mie deja îmi stătea capul de […]

Leave A Comment