Blizzard mi-a pus gand rau

Mie si probabil tuturor celor ce nu erau “la zi” cu upgrade-urile din cadrul World of Warcracft.

Stiind ca in perioada asta a anului mai fac reduceri pe la jocuri si avand upgrade-ul facut doar pana la Wrath of the Lich King, m-am gandit sa intru pe contul de Battle Net sa vad daca baietii au ceva pregatit pentru mine.

Mare mi-a fost mirarea cand am vazut ca, de fapt, imi pragatisera ceva. M-am “trezit” cu Cataclysm si Mists of Pandaria activate (urmatoarele doua expansions dupa Lich King) si cu 10 zile de trial pentru ultimul expansion, aparut de curand, Warlord of Draenor.

Pai asa mai baieti? Fix acum cand vine sesiunea voi va ganditi ca ar fi numa buna o astfel de primire?

Nu m-am putut abtine si am zis sa incerc si noul joc, Heartstone, care apropo, e chiar tare. Pana si acolo am primit un mesaj “subtil” care m-a facut sa-mi amintesc de noptile de iarna din liceu in care ma tot jucat WoW pana dimineata.

Acum nu-mi ramane decat sa ma abtin pana prin februarie si sa activez abia atunci cele 10 zile de free play, asta daca vreau sa trec cu bine de sesiune si sa reusesc sa imi incep lucrarea de licenta.

By | 2014-12-30T03:21:44+00:00 December 30th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. […] relaxare ia multe forme, una dintre ele fiind gamingul. Încă de când eram mic m-au pasionat jocurile pe PC şi în ultimii ani am jucat cu […]

Leave A Comment