Atelierele Pegas prezintă Noul Pegas Cutezător, primul Fat Bike din gama Pegas

De fiecare dată când mă gândesc la primele momente pe bicicletă, îmi amintesc de multe căzături, iar amintirile primelor plimbări sunt legate de două biciclete. Una primită cadou (no name) pe care am învaţat să merg când aveam aproximativ 5 ani, iar cealalaltă, pe la 6-7 ani, o bicicletă Pegas, verde, foarte foarte veche care fusese a mamei mele atunci când şi ea era de aceeaşi varstă.

Ştiu că există expresia “e ca mersul pe bicicletă”, dar trebuie să recunosc faptul că a trebuit să reînvăţ să merg pe cea de a doua despre care aminteam, deoarece, copil fiind, nu îmi formasem reflexele aşa de bine pe prima.

Mi-am amintit toate aceste momente de acum aproape 20 de ani atunci când am faptul ca Atelierele Pegas au lansat primul model Fat Bike din gamă, denumit sugestiv Pegas Cutezător.

Bicicleta respectă designul clasic definitoriu consacratei mărci, având totuși o identitate aparte prin caracteristici și componente ce-i vor asigura ciclistului confort și o experiență de neegalat.

Noul Pegas Cutezător este dotat cu anvelope de tip Fat Bike CST BFT 26×4.0 şi cu jante late din aluminiu, putând fi folosită în toate anotimpurile și pe toate tipurile de teren denivelate – zăpadă sau nisip, dar și în oraș – pe teren normal.

Pegas le propune, astfel, românilor redescoperirea țării de pe bicicletă, pe tot parcursul anului, vremea și terenul reprezentând acum pretexte de expediții de la câmpie la munte, pe soare, ploaie sau ninsoare, vara sau iarna.

Schimbătorul de viteze Shimano și frânele solide pe discuri de 160 mm față/spate asigură control și stabilitate în orice situație, schimbarea vitezelor și frânarea realizându-se silențios și rapid, indiferent de context. Mai mult decât atât, șaua cu arcuri cauciuc cu aspect cruiser și ghidonul din oțel, înalt de 255 mm, îi oferă ciclistului o poziție confortabilă la drum pe orice tip de suprafață, fie că vorbim de o plimbare la munte – off-road, la mare – pe nisip sau în oraș.

Jantele și anvelopele noului Pegas se potrivesc de minune imaginii unui peisaj montan, iar cadrul kaki, tip army, oferă o senzație de safari, acest mix reprezentând, de fapt, elementul vizual ce subliniază versatilitatea modelului Pegas de tip Fat Bike.

Bicicleta este disponibilă la prețul de 1.999 LEI. Pentru plata integrală în avans, cash sau cu cardul, se acordă un discount de 10% (1.799 LEI), oferta fiind valabilă până la data de 28 Februarie 2016.

By | 2017-03-18T16:33:37+00:00 February 10th, 2016|Comunicat de presa|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment