Asaltul Lupilor

Multa vreme am spus ca mi-as dori sa fac un an de armata, si inca nu mi-am schimbat parerea. De curand am anuntat de ce nu as vrea sa fac armata in perioada imediat urmatoare (detalii aici).

Una dintre chestiile pe care mi le doream de mult era sa incerc antrenamentele de boot camp asemanatoare celor pe care le fac soldatii. Ei bine, acum a venit momentul ala. Si nu oricum, ci chiar intr-un poligon militar, pe data de 18 aprilie.

O echipa de oameni, cu mare exeperienta in misiuni militare (Angola, Irak, Afganistan, Ethiopia, Somalia), a pus pe foaie o cursa cu obstacole ce se va desfasura in poligonul militar “Batalionul 2 Infaterie Calugareni”.

Asa cum spuneam este singura cursa ce se desfasoara intr-un poligon de instructie; va aveam o lungime de 5 km si un numar de 30 de obstacole. Sper ca asta sa fie scanteia de care aveam nevoie pentru a incepe antrenamente de tip boot camp.

Cursa nu este dedicata doar persoanelor foarte pregatite din punct de vedere fizic, ci se adreseaza oricarei persoane care doreste o noua provocare sau, de ce nu, sa isi testeze limitele.

Cand am aflat prima data de cursa asta, am fost foarte curios “de unde numele?”. Am facut un mic research si am gasit pe blogul organizatorilor raspunsul la intrebare.

Prin natura sa, lupul este considerat un animal social, inteligent, ce se poate adapta usor, mereu dispus aliantelor cu alti semeni de-ai sai.
Capul haitei (masculul alfa), in ciuda suprematiei ierarhice, are capacitatea sa comunice cu ceilalti membri ai haitei, ajutand astfel la supravietuirea ”tribului”. 

Textul complet aici.

Dacii aveau ca simbol in lupta dragonul cu corp de sarpe si cap de lup. Asa ca daca vrei sa traiesti o mica parte din experienta pe care stramosii nostri au experimentat-o din plin in timpul bataliilor, intra in haita!

Inscrierile sunt deschise pe www.asaltullupilor.ro.

By | 2017-03-18T16:33:54+00:00 March 11th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment