Am fost, luni, la Blending Spirits by J&B

Fiindca stiam ca e pe baza de bautura si pentru ca imi era datoare cu un pahar ciocnit, am luat-o pe Iulia cu mine la evenimentul Blending Spirits by J&B.

Si pentru ca am fost numa pe drumuri zilele astea, am rugat-o pe ea sa imi povesteasca despre cum i s-a parut ei, ca sa fac un articol, aicisa, pe blog. Dar ea m-a surprins si a scris un articol in care a incercat sa sintetizeze informatia asa cum crede ca as fi facut-o eu. Am ras, la final.

Asta-i textul ei:

„Am fost luni la Blending Spirits sa imbin voia buna, oamenii faini, muzica buna si whiskey-ul de calitate.

Mi-am petrecut seara stand de vorba despre vrute si nevrute cu multe persoane interesante. Totul pornea de un simplu ciocnit de pahar si conversatia pornea de acolo.

Poze, poze am facut multe! In si mai multe m-am bagat…cu forta! Am pozat fiecare bec din Interbelic pentru ca artau al naibii de interesant.

Atmosfera a fost misto, asta si pentru ca Dj-ul a avut grija sa mixeze misto piese misto! Dar mai ales pentru ca in permanenta aveam in mana un pahar care continea o licoare deosebita! Care licoare se evapora cam repede, nu stiu de ce. Imi amintesc ca la un moment dat am zis „asta e al-5lea pahar”, dar dupa aia am uitat sa mai numar…

Licoarea din pahare, pe-al sau nume de J&B Limonade Twist, este aparent inofensiva, dar la un moment dat iti vei da seama ca are totusi whiskey! J&B Limonade Twist este un long drink, evident, pe baza de J&B, cu un twist acrisor de limonada si lime. Si ce-or mai fi pus baietii, ca au zis ca e secret!

Am stat pana s-a evaporat toata lumea si toata licoarea din toate paharele.

Cam asa ar suna povestea serii de luni, a lui Sorin, daca si-ar scrie singur articolele.”blendingspirits

By | 2017-03-18T16:33:49+00:00 December 16th, 2015|Eveniment|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment