Am făcut o călătorie în Orașe de hârtie

Pe Claudia am cunoscut-o la Bloggers Lan Party și m-am gândit să îi fac cadou de “casă nouă” (domeniu pe .ro) o invitație dublă la filmul Paper Towns. Mă bucur foarte tare că am facut această alegere. Dacă veți citi textul de mai jos, veți înțelege de ce. Pe ea o găsiți pe claudiapredoana.ro.

Cu mult entuziasm am ajuns la Grand Cinema&More pentru a viziona  Paper towns (Orașe de hârtie).

John Green este cel care a dat viață personajelor Margo (Cara Delevingne) și Quentin (Nat Wolff), în romanul cu același nume, iar Jack Schreier este cel în regia căruia a ieșit minunăția aceasta de film:

Judecând cartea după copertă, cum s-ar spune, s-ar putea să ai impresia că e un film la care să mergi în cuplu. După ce l-am vizionat, pot să afirm că e un film pentru toată gașca. Pe durata filmului, sala nu contenea în aclamații, care la intervale foarte scurte variau de la hohote de râs la aww. Destul de confuz, nu?

Quentin este exemplul tipic de băiat drăguț, liniștit, care nu își asumă riscuri, iar  Margo, fata cea mai populară din liceu, genul de tipă extravagantă și imprevizibilă. Friendzone level 99 evident.

 Acțiunea se declanșează când Margo alege să dea o notă mai interesantă vieții ei. Quentin, îndrăgostit de Margot încă din copilărie, încurajat de subtilele semne din partea ei,  prinde curaj și pornește  alături de prietenii lui într-o aventură emoționantă, la finalul căreia viața lui capătă alt sens.

Filmul e perfect pentru o seară relaxantă. Muzica este atât de bine aleasă încât te lași cu ușurință cuprins de firul poveștii. Deși toată situația este generată de o poveste de dragoste, esența acestuia stă în puterea prietenie și a curajului.  Este o poveste despre maturizare, plină de provocări și mister.

Acest film este distribuit de Odeon Film și începând cu 14 august este disponibil în cinematografe.

By | 2017-03-18T16:33:52+00:00 August 12th, 2015|Film/Serial, Guest Post|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

2 Comments

  1. Illusion's Street September 22, 2015 at 08:59 - Reply

    […] deși recunosc că am rămas datoare cu niște postări. Uneori fac câte un guest-post pe chineata.ro, unde fac recenzii la […]

  2. […] deși recunosc că am rămas datoare cu niște postări. Uneori fac câte un guest-post pe chineata.ro, unde fac recenzii la […]

Leave A Comment