Am auzit ca PRIME România recrutează

“A auzit cineva de PRIME România? Care e faza cu ei şi cu recrutările lor? Îmi tot apar articole pe news feed cu faptul oamenii ăştia recrutează şi m-au făcut curios tare.

Ştiţi ceva? Merită le acord o şansă?”

Asta spuneam eu acum 3 ani când am hotărât aplic. Eram un student laMate-Info” care cocheta cu voluntariatul şi era tentat încerce mai multe domenii. Activasem deja în mai multe campanii de voluntariat, aşa ideea de asociaţie studenţească de Comunicare şi Relaţii Publice îmi suna foarte bine.

Am aflat mai târziu atunci când mi-au văzut CV-ul a existat o discuţie despre mine şi despre faptul un student la IT îşi doreşte vină pe un domeniu străin lui. M-au acceptat şi m-au chemat la interviu.

La momentul respectiv, fiind mai neexperimentat, aşteptăm merg acolo şi fiu făcut praf. Am dat de 3 membri ce urmau mi devină prieteni, doar unul dintre ei fiind mai în vârstă decât mine. Eram în mediul meu!

Ne-am cunoscut, am râs, mi-au dat ca probă de interviu o cuceresc pe singură fată ce se afla în “comisie”. Nu ştiu cât am reuşit o dau pe spate, dar cert este m-au acceptat şi au urmat doi ani mişto într-o asociaţie studenţească din care am învăţat multe.

Am organizat două evenimente foarte mişto şi am facut parte dintr-o echipă unită care a reuşit duc la bun sfârşit fiecare target propus.

Dacă ai citit până aici, înseamnă ţi-a plăcut ce tocmai ai digerat, aşa îţi propun aplici şi tu.

Trimite CV-ul tău, alături de un scurt text prin care convingi echipa îţi doreşti te alături, la adresa recrutari@primeromania.ro până pe data de 14 octombrie! Grăbeştete! Mai ai 6 zile! Găseşti mai multe detalii pe site-ul asociaţiei şi în acest articol.

Paaaa!

P.S. Poate te conving pozele astea:

By | 2016-10-08T10:35:01+00:00 October 13th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment