Alte abuzuri

Acum cateva zile am citit o stire legata de niste pisici care erau ingrijite de o femeie ce a trebuit sa fie spitalizata. Se pare ca cea mai buna idee a vecinilor ei a fost sa cheme hingherii. DA! Au chemat hingherii ca sa stranga pisicile, ceea ce imi da de inteles ca aia sunt niste imbecili.

Bineinteles ca hingherii s-au simtit in largul lor cand au venit si au ridicat niste animale si mai inofensive decat cainii si au folosit chiar tranchilizant pentru caini.

Partea mai interesanta a venit cand cativa oameni au mers sa ridice pisicile de la nu stiu ce adapost fiindca atunci cand au ajuns acolo au gasit majoritatea pisicilor moarte. Seful adapostului respectiv sau nu stiu ce burtos de la nu stiu ce sectie de politie s-a gandit ca ar fi “frumos” sa le stropeasca pe saracele pisici cu Furadan. Ca sa se si chinuie putin inainte sa moara fiindca isi lingeau blana, deci implicit otrava.

Daca l-as avea in fata pe organul legii l-as intreba cu un zambet bolnav pe fata, avand in vedere ca el a aruncat cu Furadan pe pisici ca sa le chinuie fiindca nu le suporta, “e normal ca eu sa arunc cu acid sulfuric pe tine si sa ma uit cum mori, doar pentru ca nu te suport?”.

Conform standardelor mele ar fi absolut normal sa il chinui pe cretin pana implora mila, iar in momentul in care spune ca-i pare rau, sa-l omor.

O sa folosesc din nou un vers dintr-o melodie de-ale lui Cheloo si anume:
“Va doresc o moarte violenta sau lenta!”

By | 2014-03-02T23:40:03+00:00 March 2nd, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment