Alergat-am în ploaie înainte de Color Run

Septembrie, miercuri. 3 septembrie. Nor și vânt și eu îmbrăcat casual, dar întotdeauna gata de alergare. Primisem mail cum că s-ar ține un antrenament pentru The Color Run în Parcul Herăstrău. Verific încă o dată mail-ul și văd că e la ora 7 (seara). Analizez situația și îmi dau seama că nu am timp să ajung acasă să mă schimb așa că mă hotărăsc să aștept cuminte în blugi și cămașă să vină restul oamenilor.

După 40 de minute începe să se formeze grupul, dar eu eram încă nesigur pe situație. Când am vazut atâția oameni motivați să alerge am zis că trebuie să alerg și eu, așa că mi-am ridicat blugii până peste genununchi și am început încălzirea.

Nici nu am început bine să alergăm că a început și ploaia, deci pentru mine seara asta a reprezentat două premiere: prima alergare pe ploaie și prima alergare în ținută casual. Bineînțeles că aveam apă peste tot până la final și că adidașii mei scârțâiau la fiecare pas, dar m-am simțit foarte bine.

Ud din cap până în picioare, am intrat la metrou și am dat de un afiș al evenimentului cu care m-am și pozat. Rezultatul mai jos.

Scuzați mutra plouată!

P.S. Ne vedem pe 13 septembrie pe Kiseleff la The Color Run, da?
Color Run metrou

By | 2017-03-18T16:33:55+00:00 September 4th, 2014|Eveniment, General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment