Alergare pe ritmuri de blues

Ramas fara casti de 2 zile, dar cu pofta de alergare, m-am gandit ca astazi seara sa ma intorc alergand de la Universitate pana acasa. Mi-am tras echipamentul pe mine si am pus intr-un ghiozdan hainele de oras cu care plecasem imbracat (cam 2.5 kg, cu care a urmat sa alerg in spate aproape 7 km).

Desi stiu ca suna ciudat, m-am gandit ca o sa ma simt singur pe drum, asa ca am hotarat, totusi, sa ascult muzica, iar in lipsa de casti, am pus muzica direct pe difuzor, tinand telefonul in mana. Poate paream dubios, dar a fost o senzatie foarte tare fiindca parea ca orasul are o coloana sonora si eu alerg pe langa el.

Pentru 35 de minute am fost cel mai romantic alergator din Bucuresti. Treceam alergand pe langa cupluri pe strada, eu avand Billy Joel sau Gary Moore “in mana”, ei tinandu-se de mana. Nu stiu cum s-a vazut din exterior, dar eu stiu ca m-am simtit foarte bine si am de gand sa repet experienta asta, iar pe viitor, imi voi face un playlist blues pe care sa il folosesc atunci cand alerg, de ce nu, chiar si la curse.

Foto: werunsanfrancisco

By | 2015-01-27T01:32:33+00:00 January 26th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment