Alegăm împreună pe 14?

Septembrie, joi, și anume ieri, am facut public event-ul de facebook pentru crosul pe care doresc să îl organizez de foarte mult timp.

Era februarie, cred, când m-am întâlnit întâmplător cu Alina și ea mi-a povestit de David. Am aflat că este un copil cu probleme de locomoție survenite în urma unor probleme la naștere. Nu am putut decât să mă gândesc la ce făceam eu când aveam 4 ani, și anume să mă misc atât de mult încât seara plângeam fiindcă mă dureau picioarele de la atât de mult efort. Ei bine, el nu poate face asta, încă.

Momentan urmează tratemente de recuperare pentru a își întări musculatura picioarelor și pentru a “învăța” creierul să ajute corpul să poată merge. În octombrie anul viitor va trebui să sufere o intervenție chirurgicală în urma căreia toate tratementele pe care le urmează acum să fie activate.

Ceea ce se va întampla pe 14 septembrie va fi un cros ce va consta în alergarea unei ture de lac în Parcul IOR. Crosul are ca scop strângerea de fonduri care să îl ajute pe David în acoperirea plății tratamentelor necesare și a operației în valoare de 15000 de euro.

Evenimentul va fi inclus în campania “Aleargă de ziua ta” by Ana-Maria Brânză și va funcționa exact ca și cele anterioare. Persoanele care vor fi prezente vor alerga distanța stabilită alături de mine și Ana-Maria, urmând ca la final să se facă donații în urna special amenajată, donațiile neavând o limită minimă impusă.

Event-ul este aici: https://www.facebook.com/events/1471540763123219/, iar pagina campaniei este http://www.aleargadeziuata.ro/.

Atât textul de prezentare al evenimentului cât și coverul sunt produsele unei minți obosite care la ora 4 dimineața încerca să producă ceva de efect, așa că imaginea rezultată nu poate fi catalogată ca un visual de excepție, dar sper sa iși atingă ținta.

Până îl veți vedea la eveniment, m-am gândit să vă fac cunostință. El este David! 😀

David

By | 2017-03-18T16:33:55+00:00 September 5th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment