AH, SEXUL, BATĂ-L VINA

Nevoia mea de a vedea o comedie romantică pentru a mă relaxa s-a nimeri perfect cu premiera de la Sexul, bata-l vina! (Sleeping with Other People).

Actrița principală, Alison Brie, care în film o joacă pe Lainey m-a cucerit. E superbă, mereu îmbrăcată frumos și are o voce foarte caldă. Dacă tot sunt la actori, și Jason Sudeikis își face bine partea în rolul lui Jake, un bărbat prosper, dar care se comportă foarte natural și lasă impresia că nu îi pasă de bani.

Dacă ar trebui să reproșez ceva referitor la actori, există o scenă la începutul filmului în care cei doi joacă rolul unor studenți, lucru ce nu pare credibil, mai ales în ceea ce privește personajul masculin. Tipul are în realitate  40 de ani; oricât ai vrea, nu prea poți să-l privești ca pe unul  de 20.

Povestea filmului e una frumoasă. Dacă de obicei comediile romantice sunt clișeice, aici a fost ceva suspans. Cei doi se cunosc în facultate, într-o seară ce avea să-i marcheze pentru totdeauna. Ajunși la vârsta maturității, se regăsesc, dar pare că nu realizează care e în fapt sursa problemelor pe care fiecare le avea. Ea, e veșnic prinsă într-un triunghi amoros, el nu e niciodată prins în nimic.

Hotărăsc să se ajute reciproc, chiar dacă își dau seama că nu le place să fie doar prieteni. Totuși, pentru a nu strica legătura ce se crease între ei, încearcă să elimine orice tensiune sexuală din momentul în care o simt, conștienți fiind că sexul este cel ce le provoca toate problemele. Evită sexul împreună, căci altfel, filmul e presărat cu multe astfel de scene.

E un film de văzut cu prietena, dar poți să-l vezi și cu gașca. Băieții au de unde să învețe niște replici foarte bune de agățat, iar fetele să se înarmeze pentru aceleași replici prea bune, să nu cedeze ușor.

Am râs toată seara. Scenele și textele sunt foarte comice, deși mi s-a părut că au fost inserate cam multe scene de umor ce făceau referire la personaje/personalități tipic americane, dar na, doar sunt americani.

Filmul este distribuit în România de către RoImage 2000.

Text: Claudia Predoană

By | 2017-03-18T16:33:51+00:00 September 25th, 2015|Film/Serial, Guest Post|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment