7card in sport, nu in poker!

Cand vine vorba de alergat, am incheiat 2014 intr-un mod destul de brusc si dezamagitor datorita problemelor de la genunchiul stang care nu mi-au dat pace si din cauza carora am fost nevoit sa abandonez la Baneasa Trail Run 20km.

Ceea ce nu stiam eu era faptul ca aveam nevoie de niste exercitii de forta ca sa intaresc musculatura din jurul genunchilor. Am aflat asta atunci cand am mers prima data la sala spre final de decembrie si am observat ca in timp ce antrenam picioarele nu simteam nicio durere asemanatoare cu cea din timpul alergarii, nici macar cand alergam pe banda.

Asa am luat hotararea sa merg mai des la sala si sa antrenez picioarele mai mult decat restul corpului, pentru inceput.

Pentru intreaga recuperare mi-a fost de mare ajutor abonamentul meu 7card, care este prima mea propunere din cele doua despre care vorbeam acum cateva zile.

Am luat pentru prima data contact cu 7card in timpul Maratonului International Bucuresti, acolo unde au fost prezenti si au facut poze alegatorilor, iar dupa un mic research facut dupa, am constatat ca ofera un program foarte interesant pentru orice persoana pasionata de sport.

Pe scurt, daca esti angajatul uneia dintre companiile din cadrul programului 7card, poti solicita cardul, suma variind in functie de compania la care lucrezi. Cardul poate fi folosit in intreaga retea din care fac parte mai mult de 100 de sali de fitness din Bucuresti, Timisoara, Cluj-Napoca si Brasov, mai multe bazine de inot si multe alte centre sportive. Pentru majoritatea activitatilor participarea este gratuita cu ajutorul cardului, existand si anumite activitati ce necesita o coplata (suma pe care detinatorul cardului trebuie sa o plateasca suplimentar, aceasta fiind consistent redusa fata de suma standard pentru activitatea respectiva).

Spre exemplu, sala de fitness la care merg eu face parte din cele la care poti intra gratuit cu ajutorul cardului, iar pentru bazinul de inot la care merg, suma pentru o intrare/zi este 10 lei spre deosebire de intrarea standard care este 30 de lei.

Pentru a vedea intreaga gama de activitati, puteti accesa www.7card.ro, tot acolo putand sa si verificati daca angajatorul vostru face parte din programul 7card.

Eu am de gand ca anul acesta sa ma antrenez intens pe partea de inot, pentru ca in toamna sa pot participa la Triathlon Challenge Mamaia, dar pe langa asta voi continua din ce in ce mai intens pe partea de alergare, voi incepe sa merg si la escalada (da, din programul 7card face parte si o sala de escalada) si voi incerca si programele de boot camp.

By | 2015-01-12T05:56:55+00:00 January 8th, 2015|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment