2 x #baiatucusteagul la Summer Well

Spuneam în articolul anterior că am avut parte de un weekend plin, încununat cu un Lan Party de excepție și cu doua zile de Summer Well în care am fluturat steagul României împreună cu Pandutzu.

Toată aventura de la Summer Well a pornit de la invitația Orange România și inițiativa Danielei de a-mi propune să o însoțesc.

Ne-am luat zborul către Domeniul Stirbey în ziua de sâmbătă după mici probleme tehnice, și am ajuns în timpul concertului Kwabs. Ne-am format gașca și am început sa ne adaptăm ritmului și atmosferei.

Cum Panda umblă peste tot cu steagul, am fost întrebati foarte des dacă este același steag pe care oamenii l-au vazut la Untold, iar răspunsul a fost “da”.

Atmosfera s-a încins ușor-ușor cu The Maccabees și La Roux, urmând ca pauza de dinainte de Foals să mă găsească la cortul The Color Run, unde am luat hotărârea particip la ediţia din septembrie care va fi una specială, de noapte.

Atmosfera din timpul concertelor m-a lăsat cu durere de picioare, iar pentru mine ăsta e un semn m-am simţit foarte bine. Dacă se întâmplă plec odihnit de la un concert, înseamnă nu m-am simţit îndeajuns de bine, iar dacă nu resimt măcar puţin durerea de picioare, înseamnă n-am sărit destul.

Weekendul ăsta am ţopăit îndeajuns încât fac febra musculară care nu apare nici măcar când alerg 21 de km la un antrenament.

Ea este Andra și a vrut o poză cu mine (Glumesc, a fost invers)

Ea este Andra și a vrut o poză cu mine (Glumesc, a fost invers)

A două zi am ajuns pe Domeniu tot în timpul celui de-al doilea concert, al celor de la Foxes, mai exact. Doar pregătirea steagurilor (a două zi am venit cu două, Panda unul, eu unul) şi plimbatul pe la celalalte activităţi m-au făcut ajung în faţa scenei abia la concertul celor de la Jungle care ne-au transmis “We love your flags!”.

Dacă nu ar fi fost o coadă aşa de mare la balonul Orange, poate fi dat şi eu “o turăprin aer, dar am preferat merg bucur de muzică și să rămân doar cu amintirea unei fotografii de la sol.

Instagramul şi Facebookul au abundat de statusuri, poze şi filmuleţe de la festival, iar la acest fapt mi-am adus şi eu aportul. Trebuia îmi pun serios la treaba noul telefon, HTC One M8, iar el a făcut faţă cu stoicism celor două zile, cu un mic ajutordin partea bateriei externe pe care am achiziţionat-o de la cortul Orange.

Mi s-a părut foarte tare ideea cu schimbatul bateriei cu una încărcată de fiecare dată când aveai nevoie şi cred ar putea fi aplicată şi la alte evenimente, pe viitor.

Am încercat filmez în timpul concertului The Wombats, dar e puţin complicat filmezi când eşti mereu în mişcare, iar statul nu intră în discuţie atunci când toată lumea în jurul tău e “pe ritm”.

Am încheiat seară cu un moment epic, cu Kasabian pe scenă, iar eu fluturând ambele steaguri pe umerii lui Panda.

Acestea fiind spuse, bucur am făcut parte din fenomenul Summer Well 2015, iar dacă anul viitor se vor alinia astrele, voi răspunde din nou cu “Prezent!”.

By | 2017-03-18T16:33:52+00:00 August 10th, 2015|Concert/Festival|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

One Comment

  1. […] rest, mi-am petrecut timpul fluturand steagul in prima zi si fluturand steagurile (caci a venit si Sorin cu inca unu), in cea de-a […]

Leave A Comment