2 luni de tabără

De aproape o săptămână m-am mutat în Izvorani pentru a participa ca instructor intr-o tabără ce a început pe 22 iunie și se va desfașura pe toata perioada verii.

Copiii ce vin în tabără au vârste cuprinse între 7 și 17 ani și sunt organizați pe categorii de vârste așa încat pe durata celor 6 zile pe care le au la dispoziție să poată desfașura activitățile împreună cu alți copii de vârste apropiate lor.

Gama de activități pe care le au la dispoziție copiii este variată cuprinzând sporturi de echipă sau individuale și jocuri și exerciții menite să dezvolte abilități cum ar fi: comunicarea, lucrul in echipă, administrarea timpului, socializare si altele.

Pe partea de sport folosim terenurile de tenis în fiecare zi, așa încât la finalul color 6 zile de tabără participanții să aibă însușite cunoștințele de bază și mecanica loviturilor. Pentru jocul de volei folosim terenul de beach volley amenajat în curtea motelului.

Tot în curte am amenajat și un dirt park, luând în calcul măsurile de siguranță, pentru o experiență cât mai placută, dar în același timp sigură pentru integritatea fizică a copiilor.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Lacul Snagov este zona în care se desfasoară activitățile nautice ceva mai extreme cum ar fi surfing-ul sau wake board-ul, dar și plimbări cu barca, caiacul sau banana. Pentru înot folosim un bazin în aer liber la care se poate ajunge traversând lacul Snagov cu barca sau caiacul.
OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Pe lângă toate acestea, eu voi începe și antrenamentul pentru semimaraton, deci voi avea o vară plină pe care o să incerc pe cât posibil să o pun pe “foaie” și in imagini. 

Pentru înscrierea în următoarele perioade de tabără se pot folosi linkurile: http://www.tabaradetenis.ro/http://2014.tabaravesela.ro/tabara-de-vara/http://tabarasport.ro/.

By | 2017-03-18T16:33:56+00:00 July 6th, 2014|General|

About the Author:

Maratonist, Inginer, Copywriter

Leave A Comment